Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2018 11:45 - Вътре в магическия Златен глобус на Иса Рей
Автор: mudada Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 207 Коментари: 0 Гласове:
0



2018 Златен глобус беше вечер със специално значение. От триумфалното единство на движението "Времето нагоре" до това, което показваше речта на Опра, нощта беше изпълнена със скръб, особено за несигурната звезда Иса Рае. Докато е получила най-добра номинация за актриса - за работата си по HBO хита - Rae каза, че е прекарала нощта в "Бевърли Хилтън", фокусирана върху по-дълбокия смисъл на шоуто. "Най-мощното ми беше да видя толкова много жени да се съберат за кауза и толкова много хора идват на борда в подкрепа на това", каза Рей постшоу. "Това наистина се чувстваше като нощ, демонстрираща силата на нашите гласове."

image

Да останем верни на тази тема, Рей и стилистът Джейсън Ребберт потърсиха външен вид, който се придържаше към изцяло черен костюм на роклята, докато издаваше кралски блясък. Те го откриха в течната шифон на Прабал Гурун. "Знаехме, че роклята е специална", казва Рембърт, който преди това е сътрудничил с Гурунг за Рай. "Искахме да донесем дизайнер, чиято визия се доверяваме, и също така някой, с когото имаме връзка. Прабал беше първият, който дойде на ум и когато се протегна, той се интересуваше от 100 процента. С височината на бедрото си и изпънатата деколте роклята беше драматичен избор, който предизвика реакция в момента, в който Рай го опита. "Снимките от фитингите бяха също толкова удивителни, колкото и лично", казва Рембърт. "Когато [Иса] влезе в стаята, всички челюсти паднаха.

С цялата си рокля, беше време за победата на Глеъм. Фризьорката Фелисиа Кожууд създаде лъскав аксесоар, гримьорката Йоана Симкин осигури перфектното опушено око, а технологиите за ноктите Стела и Мисако от ESNAIL Лос Анджелис излязоха от естествения маникюр. Последното докосване - 150 карата диамант и смарагдова огърлица от Лорейн Шварц - добави точно точното количество блясък. Макар че впечатляващият й облик изглеждаше очарован от стария холивудски блясък, светлината на вечерта на Рей определено беше модерна. След церемонията тя прекоси пътя с любимия хип-хоп сърф на Канада в партито на Netflix. - На егоистична бележка [най-добрата част беше] Дрейк, Дрейк, Дрейк - каза Рей. Дизайнерът на хаймейкъра приключи нощта си на висока нота.image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mudada
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 13399
Постинги: 19
Коментари: 0
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930